Jahodové gazpacho

LAHODNÁ A OSVĚŽUJÍCÍ LETNÍ POLÉVKA, KTERÁ VÁS NAKOPNE…

Příprava jídla:

  • Pokrájejte 300 g jahod, dejte je do hrnce, podlijte pár lžícemi vody, přidejte vanilkový extrakt, tři lístky máty, citronovou a pomerančovou šťávu a přiveďte k varu. Vypněte a nechte vychladnout.
  • Směs rozmixujte dohladka. Rozdělte do čtyř sklenek nebo misek a ozdobte odloženým ovocem a mátou.

    Přidejte komentář k receptu

    Pro zlepšení vašeho zážitku při procházení tohoto webu využívám Cookies.

    Setrváním na těchto stránkách souhlasíte s jejich použitím. více informací

    Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

    Zavřít